5+ تا 35+ درجه سانتیگراد | 5+ تا 35+ درجه سانتیگراد | 5+ تا 35+ درجه سانتیگراد | 5+ تا 35+ درجه سانتیگراد |
سطل 1 کیلو گرم | کیسه 20 کیلوگرمی | کیسه 5 کیلوگرمی | کیسه 5 کیلوگرمی |
24 ساعت | 24 ساعت | 24 ساعت | 24 ساعت |
در محل خشک و خنک | در محل خشک و خنک | در محل خشک و خنک | در محل خشک و خنک |
12 ماه از زمان تولید در پاکت و گالن در بسته | 9 ماه در پاکت کاملا سر بسته | 12 ماه از زمان تولید در پاکت و گالن در بسته | 12 ماه از زمان تولید در پاکت و گالن در بسته |
300 الی 400 میلی لیتر برای 1 کیلو گرم | 6 الی 7 لیتر آب برای هر 20 کیلوگرم | هر 5 کیلوگرم پودر (چسب) 1 تا 2 لیتر آب | هر 5 کیلوگرم پودر (چسب) 1 تا 2 لیتر آب |
300 الی 400 میلی لیتر برای 1 کیلو گرم | 6 الی 7 لیتر آب برای هر 20 کیلوگرم | هر 5 کیلوگرم پودر (چسب) 1 تا 2 لیتر آب | هر 5 کیلوگرم پودر (چسب) 1 تا 2 لیتر آب |
5+ تا 35+ درجه سانتیگراد | 5+ تا 35+ درجه سانتیگراد | 5+ تا 35+ درجه سانتیگراد | 5+ تا 35+ درجه سانتیگراد |
- | حدود 20 دقیقه | - | - |
- | ظرف مدت 30 تا 40 دقیقه | - | - |
سطل 1 کیلو گرم | کیسه 20 کیلوگرمی | کیسه 5 کیلوگرمی | کیسه 5 کیلوگرمی |
24 ساعت | 24 ساعت | 24 ساعت | 24 ساعت |
در محل خشک و خنک | در محل خشک و خنک | در محل خشک و خنک | در محل خشک و خنک |
- | 3 تا 4 کیلوگرم در هر متر مربع به ضخامت 2 الی 3 سانتیمتر | - | - |
12 ماه از زمان تولید در پاکت و گالن در بسته | 9 ماه در پاکت کاملا سر بسته | 12 ماه از زمان تولید در پاکت و گالن در بسته | 12 ماه از زمان تولید در پاکت و گالن در بسته |
5+ تا 35+ درجه سانتیگراد | 5+ تا 35+ درجه سانتیگراد | 5+ تا 35+ درجه سانتیگراد | 5+ تا 35+ درجه سانتیگراد |
سطل 1 کیلو گرم | کیسه 20 کیلوگرمی | کیسه 5 کیلوگرمی | کیسه 5 کیلوگرمی |
24 ساعت | 24 ساعت | 24 ساعت | 24 ساعت |
در محل خشک و خنک | در محل خشک و خنک | در محل خشک و خنک | در محل خشک و خنک |
12 ماه از زمان تولید در پاکت و گالن در بسته | 9 ماه در پاکت کاملا سر بسته | 12 ماه از زمان تولید در پاکت و گالن در بسته | 12 ماه از زمان تولید در پاکت و گالن در بسته |
300 الی 400 میلی لیتر برای 1 کیلو گرم | 6 الی 7 لیتر آب برای هر 20 کیلوگرم | هر 5 کیلوگرم پودر (چسب) 1 تا 2 لیتر آب | هر 5 کیلوگرم پودر (چسب) 1 تا 2 لیتر آب |
5+ تا 35+ درجه سانتیگراد | 5+ تا 35+ درجه سانتیگراد | 5+ تا 35+ درجه سانتیگراد | 5+ تا 35+ درجه سانتیگراد |
سطل 1 کیلو گرم | کیسه 20 کیلوگرمی | کیسه 5 کیلوگرمی | کیسه 5 کیلوگرمی |
24 ساعت | 24 ساعت | 24 ساعت | 24 ساعت |
در محل خشک و خنک | در محل خشک و خنک | در محل خشک و خنک | در محل خشک و خنک |
12 ماه از زمان تولید در پاکت و گالن در بسته | 9 ماه در پاکت کاملا سر بسته | 12 ماه از زمان تولید در پاکت و گالن در بسته | 12 ماه از زمان تولید در پاکت و گالن در بسته |
300 الی 400 میلی لیتر برای 1 کیلو گرم | 6 الی 7 لیتر آب برای هر 20 کیلوگرم | هر 5 کیلوگرم پودر (چسب) 1 تا 2 لیتر آب | هر 5 کیلوگرم پودر (چسب) 1 تا 2 لیتر آب |